Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadasinin düğün görmek

Rüyada arkadasinin düğün görmek

Rüyada arkadasinin düğün görmek fesada bulaşacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadasinin düğün gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı veya teknolojik iletişim araçlarını faal şekilde kullanarak daha olumlu iş birlikleri ya da ilişkiler kurmanızı, olumlu etki bırakmanızı sağlayacak adımlar atabilir, özgüveninizi arttırabilirsiniz.

Rüyada arkadasinin düğün görmek hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine işaret eder.

Rüyada arkadasimla barismak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına alamet eder.

Rüyada ölünün arkasından sessizce ağlamak aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına delalet eder.

Rüyada hocanın arkasında namaz kılmak rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına delalettir.

Rüyada arabanın arka koltuğuna oturmak çok günah işleyeceğine, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, güzel günler için yaşayacağına delalettir.

Rüyada arkasından konuşulduğunu görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada birini arkasından koşmak acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkasından su dökmek itibarını geri kazanacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments