Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavgalı düğün görmek

Rüyada kavgalı düğün görmek

Rüyada kavgalı düğün görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kavgalı düğün gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi geliştirme veya yeteneklerinizden daha fazla yararlanma konusunda kararlılığınız artıyor.

Rüyada düğünde kavga etmek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada düğün ve kavga görmek sevdiğine kavuşacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine işaret eder.

Rüyada kavgalı düğün görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğünde kavga görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, tüm isteklerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğünde gelin olmak iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kilise düğünü görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birini düğünde görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine inanılır.

Rüyada sünnet düğününe gitmek başarıya giden yollarının açılacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments