Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde altın takmak

Rüyada düğünde altın takmak

Rüyada düğünde altın takmak ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğünde altın takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya meslektaşlarınız sizi yanlış yönlendirebilir, yanlış bilgiler verebilir veya verilen tavsiyeler doğru hesaplanmamış olabilir.

Rüyada düğünde altın bilezik takmak bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğünde altın takmak bolluk içinde yaşayacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada düğünde geline altın takmak karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine işarettir.

Rüyada düğünde takı takmak elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, hastalıktan şifa bulmaya yorulmaktadır.

Rüyada düğünde bilezik takmak ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada düğünde para takmak başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğünde altın bilezik görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın ve düğün görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments