Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde altın bilezik görmek

Rüyada düğünde altın bilezik görmek

Rüyada düğünde altın bilezik görmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada düğünde altın bilezik gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.Ailenizde, bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Rüyada düğünde altın bilezik görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, ünleneceğine, bir yere taşınmaya tabir olunur.

Rüyada düğünde altın bilezik takmak gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına alamet eder.

Rüyada düğünde bilezik takmak masabaşı bir işe girileceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada anneye altın bilezik vermek çok zor dönemlerin geçirileceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü altın bilezik görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada para ve altın bilezik görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine alamet eder.

Rüyada altın bilezik kolye takmak sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına delalettir.

Rüyada altın bileziğini kaybetmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments