Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın ve düğün görmek

Rüyada altın ve düğün görmek

Rüyada altın ve düğün görmek çektiği yokluğun unutulacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına işarettir.

Rüyada altın ve düğün gördüyseniz:

  • Evinizde duygusal iniş çıkışlar yaşanabilir.

Rüyada düğünde altın bilezik takmak sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine işaret eder.

Rüyada düğünde altın görmek onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğünde altın takıldığını görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada düğünde altın taktığını görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde altın toplamak servet sahibi olacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğünde altın bilezik görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada düğünde altın takmak sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına delalet eder.

Rüyada düğün için altın almak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments