Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde takı takmak

Rüyada düğünde takı takmak

Rüyada düğünde takı takmak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde takı takmak gördüyseniz:

  • Ruhen veya felsefik olarak kendinizi geliştirmenize yardım edecek yolları araştırabilir veya bulabilirsiniz.

Rüyada düğünde takı takmak bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine işaret eder.

Rüyada düğün takıları görmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğün takı görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına işarettir.

Rüyada düğün takısı görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, dertlerin günden güne artacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğünde takı takıldığını görmek yolunun ve geleceğinin açık olacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına delalettir.

Rüyada takı seti takmak sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına alamet etmektedir.

Rüyada koluna takı takmak girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı takı takmak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments