Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde bilezik takmak

Rüyada düğünde bilezik takmak

Rüyada düğünde bilezik takmak ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işaret eder.

Rüyada düğünde bilezik takmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya sevdiğiniz kişileri ilgilendiren konularda gerilimler yaşanabilir.

Rüyada düğünde bilezik takmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğünde altın bilezik takmak dünyanın kendisine galip gelmesine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğünde altın bilezik görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada koluma bilezik takmak kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada bilezik ve yüzük takmak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, kazancından başkalarına da vereceğine yorulur.

Rüyada bilezik yüzük takmak hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, kötü durumlara düşürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eline bilezik takmak zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Rüyada altın bilezik görüp takmak eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments