Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde ağladığını görmek

Rüyada düğünde ağladığını görmek

Rüyada düğünde ağladığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, başına türlü belalar geleceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, başarının adım adım yaklaşacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada düğünde ağladığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle, iş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde çok fazla fikir değiştirebilirsiniz.

Rüyada düğününde ağlamak huzura ve mutluluğa kavuşacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada düğünde ağlamak can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada düğünde ağladığını görmek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine işarettir.

Rüyada kendi düğününde ağlamak iş hayatında sözü geçen biri olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğün fotoğrafını görmek borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giyip başkasının düğününe gitmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada düğüne gitmek ve oynamak çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilisinin düğününü görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, her zaman neşeli olacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments