Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde ağlamak

Rüyada düğünde ağlamak

Rüyada düğünde ağlamak hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, işinde başarılı olacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğünde ağlamak gördüyseniz:

  • Normalden daha sosyal veya samimi tutumlar içine girmeniz gerekebilir.

Rüyada düğünde ağlamak rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına tabir olunur.

Rüyada kendi düğününde ağlamak mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğününde ağlamak hastalıkların haneden uzak olacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde ağladığını görmek umduklarını bulamayacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, hedeflerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada kendi evinde düğün görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğün cenaze görmek rüya sahibinin içine kapanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğün evinde bulunmak aile hayatlarını bozulacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments