Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün fotoğrafını görmek

Rüyada düğün fotoğrafını görmek

Rüyada düğün fotoğrafını görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına işarettir.

Rüyada düğün fotoğrafını gördüyseniz:

  • Söylediklerinize dikkat etmemeniz durumunda olaylar kontrolden çıkabilir.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, insanlar tarafından sevileceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğün fotoğrafı görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada düğünde fotoğraf çekmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirdiğini görmek zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada düğünde fotoğraf çektirmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğün fotoğraf görmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, onların güvenini sarsacağına yorulur.

Rüyada düğün fotoğrafını görmek ömrün uzun olmasına, kendisini daha rahat hissedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi kendinin fotoğrafını çekmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, kudreti ve cesareti bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments