Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğününde ağlamak

Rüyada düğününde ağlamak

Rüyada düğününde ağlamak sevdiği birine hediye alacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, rahatsızlık vereceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğününde ağlamak gördüyseniz:

  • Fırsat olarak nitelenebilecek şeylerin hemen üstüne atılmamalısınız.

Rüyada düğünde ağladığını görmek kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğününde ağlamak insanlar tarafından daha çok sevileceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi düğününde ağlamak stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine yorulur.

Rüyada düğünde ağlamak gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına delalettir.

Rüyada çok kalabalık düğün görmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına işarettir.

Rüyada düğün hazırlığı yapmak çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde oyun oynamak çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğün hediyesi vermek alım zorluğu yaşamayacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments