Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün sesleri duymak

Rüyada düğün sesleri duymak

Rüyada düğün sesleri duymak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, istenmeyen bir yolculuğa, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına yorulur.

Rüyada düğün sesleri duymak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı zevklere sahip kişilerle ilişkilerinizden fayda sağlayabilirsiniz.

Rüyada düğün sesleri duymak geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğün sesi duymak büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına işarettir.

Rüyada sessiz düğün görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada kurbağa sesi duymak alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü bir insanın sesini duymak olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada cebrailin sesini duymak çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kavga sesleri duymak tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, bereketinin artacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın birinin sesini duymak çok kötü günler yaşayacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments