Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün sesi duymak

Rüyada düğün sesi duymak

Rüyada düğün sesi duymak ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine yorulur.

Rüyada düğün sesi duymak gördüyseniz:

  • Ufak tefek yalanlar başınıza büyük dertler açabilir.

Rüyada düğün sesleri duymak yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, işlerinin aksayacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğün sesi duymak dua alacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada sessiz düğün görmek çocuklar gibi şen olacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına delalet eder.

Rüyada uzayda ezan sesi duymak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada mezardan sesler duymak elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada babanın sesini duymak aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada ney sesi duymak rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada meleklerin sesini duymak gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments