Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga sesleri duymak

Rüyada kavga sesleri duymak

Rüyada kavga sesleri duymak elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, yeni ev eşyaları alınacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kavga sesleri duymak gördüyseniz:

  • Yapamayacağınız işler için söz vermemenizde fayda var.

Rüyada kavga sesi duymak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavga sesleri duymak bir takım sorunlar çıkacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına delalettir.

Rüyada sesli kavga etmek istediği oranda da eğleneceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına işarettir.

Rüyada yüksek sesle kavga etmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, anne baba duası alacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadın sesi duymak büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada silah sesini duymak yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden ses duymak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş babanın ses duymak geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments