Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sessiz düğün görmek

Rüyada sessiz düğün görmek

Rüyada sessiz düğün görmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına tabir olunur.

Rüyada sessiz düğün gördüyseniz:

  • Size türlü şey yüklemek isteyen kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada sessiz düğün görmek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, acı veren kazalara, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Rüyada düğün sesleri duymak kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğün sesi duymak üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kabirden ses duymak hastalanacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada demir sesi duymak kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına alamet eder.

Rüyada kaz sesi duymak birlikte kâh ağlayacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına delalet eder.

Rüyada tekbir sesleri duymak yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, aile saadetinin de artacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı sesi duymak ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments