Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü bir insanın sesini duymak

Rüyada ölü bir insanın sesini duymak

Rüyada ölü bir insanın sesini duymak elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, açların doyacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına işarettir.

Rüyada ölü bir insanın sesini duymak gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz gereken konulara şu an zaman ayıramazsanız, ileride dağıtılacak ödüllerden pay almanız zor olabilir.

Rüyada ölü bir insanın sesini duymak kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, darlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü insanın sesini duymak kişinin alım gücünün yükseleceğine, yüksek makamlara geleceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan sesi duymak büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına yorulur.

Rüyada insan ses duymak kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, ruhen rahatlığa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gaipten insan sesi duymak başarı elde edeceğine, huzur içinde yaşayacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulur.

Rüyada ölmüş insanın sesini duymak yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, kazancının sürekli artacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği insanın sesini duymak her zaman hayırlı işler yapacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen insanın sesini duymak şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments