Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birinin sesini duymak

Rüyada tanımadığın birinin sesini duymak

Rüyada tanımadığın birinin sesini duymak çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, yeni yerler göreceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, bolluk içine olacağına, nimet ve berekete ereceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın birinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Maddi bir kazanım ya da bir hediye duygusal tepkilere neden olabilir.

Rüyada tanımadığın birinin sesini duymak çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan ses duymak aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen insanın sesini duymak çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına işarettir.

Rüyada ruh sesi duymak iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kişinin sesini duymak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, kazancının yerine gelmesine tabir olunur.

Rüyada gaipten gelen ses duymak ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına delalettir.

Rüyada yıldırım sesi duymak büyük kazançlar elde edileceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına işarettir.

Rüyada ilahi bir ses duymak kederleneceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments