Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün resmi çektirmek

Rüyada düğün resmi çektirmek

Rüyada düğün resmi çektirmek sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, güzel günlerle tanışılacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına delalettir.

Rüyada düğün resmi çektirmek gördüyseniz:

  • Duygusal veya tepkisel hareketlerden, aşırılıklardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada düğün resmi çektirmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada düğün resmi görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine delalettir.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirmek kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına alamet eder.

Rüyada düğünde fotoğraf çektirmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirdiğini görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, büyük bir işe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada düğünde halay çektiğini görmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Rüyada sevdiği insanın resmini görmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, düşmanlarını bile affedeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada çerçeve kendi resmini görmek onlar sayesinde moral bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments