Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği insanın resmini görmek

Rüyada sevdiği insanın resmini görmek

Rüyada sevdiği insanın resmini görmek iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, başarı ve zenginlik getireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, çok rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği insanın resmini gördüyseniz:

  • İş yükünüzü hafifletmek istiyor olabilirler.

Rüyada sevdiğin insanın resmini görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına delalettir.

Rüyada sevdiği insanın resmini görmek yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, amaçlarına ulaşacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada insan resmi görmek stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş insanın resmini görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada insan resmi yapmak mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde insan resmi görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine inanılır.

Rüyada insan resmi çizmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin resmini yapmak çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments