Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çerçeve kendi resmini görmek

Rüyada çerçeve kendi resmini görmek

Rüyada çerçeve kendi resmini görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, sağlığına kavuşacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada çerçeve kendi resmini gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlaşmaya varmak ya da anlaşma imzalamak için çabalamanın fazla anlamı olmayabilir.

Rüyada çerçeve kendi resmini görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada çerçevede kendi resmini görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, kötü günler yaşayacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvara çerçeve asmak yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına alamet etmektedir.

Rüyada fotoğraf çerçeve görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam çerçeve kırmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada beyaz çerçeveli ayna görmek rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Rüyada çerçeve asmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine inanılır.

Rüyada çerçeve yapmak kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, iyi geçineceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments