Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün fotoğrafı çektirmek

Rüyada düğün fotoğrafı çektirmek

Rüyada düğün fotoğrafı çektirmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirmek gördüyseniz:

  • Sizi memnun edecek şeyleri gerçekleştirebilmek için türlü sayıdaki seçeneğinizi gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirdiğini görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirmek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada düğünde fotoğraf çektirmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına işaret eder.

Rüyada ünlülerle fotoğraf çektirmek onlar için çabalayacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada fotoğraf çektiğini görmek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına delalettir.

Rüyada karda fotoğraf çektirmek evlatlarının hayırlı olacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada kendi fotoğrafını çektirmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine inanılır.

Rüyada ölen biriyle fotoğraf çektirmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments