Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde fotoğraf çektirmek

Rüyada düğünde fotoğraf çektirmek

Rüyada düğünde fotoğraf çektirmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, sevdiğine kavuşacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına, kazançlı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada düğünde fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Fakat, diğerlerinin yaptıklarınızın arkasındaki nedenleri anlamasının veya görmesinin değişik yararları olabilir.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirdiğini görmek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, yoksul için zenginliğe, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına delalet eder.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirmek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına inanılır.

Rüyada düğünde fotoğraf çektirmek kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada karda fotoğraf çektirmek işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıkta fotoğraf çektirmek faydalı şeyler yapacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, fakirlerin zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin fotoğraf çektiğini görmek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına tabir olunur.

Rüyada aile fotoğrafı çektirmek yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments