Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün resmi görmek

Rüyada düğün resmi görmek

Rüyada düğün resmi görmek iş hayatında başarılı olmaya, maddi yükümlülüklerinin artacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğün resmi gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinizi yeni bir forma sokmanıza yardım edecek bir fırsat doğabilir.

Rüyada düğün resmi çektirmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, maddi durumun düzeleceğine alamet eder.

Rüyada düğün resmi görmek saydığı ve tanıdığı biri olacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada zürafa resmi görmek büyük başarılar kazanacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada annenin resmini görmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada atatürkün resmini görmek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kendi resmini çizmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine delalettir.

Rüyada duvar resmi görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına yorulur.

Rüyada ölen babanın resmini görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments