Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada poker oynadığını görmek

Rüyada poker oynadığını görmek

Rüyada poker oynadığını görmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, sorunların artacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına inanılır.

Rüyada poker oynadığını gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz ailenizden birisiyle aşız münakaşasına girbilirsiniz.

Rüyada poker oynadığını görmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada poker görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada poker oynamak işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, maddi anlamda feraha ermeye delalet etmektedir.

Rüyada köpekle oynadığını görmek önüne pek çok imkan sunulacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada halk oyunu oynadığını görmek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayar oyunu oynadığını görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada okey oynadığını görmek bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun oynadığını görmek başarısız ve mutsuz olacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments