Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık bebek mezarı görmek

Rüyada açık bebek mezarı görmek

Rüyada açık bebek mezarı görmek hem ün sahibi olacağına, aile içinde de bereketin artacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, işinin aksayacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada açık bebek mezarı gördüyseniz:

  • Mesela, yağmurda kalmak, evde su baskını veya denizde tehlike geçirmek gibi şeyler.

Rüyada açık bebek mezarı görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar açık görmek zor günlerin yaşanacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine alamet eder.

Rüyada mezarın açık olduğunu görmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada üzeri açık mezar görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına inanılır.

Rüyada kendi mezarını açık görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, bol muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada açık ve boş mezar görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine rivayet eder.

Rüyada açık boş mezar görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına tabir olunur.

Rüyada iki tane açık mezar görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, günlerinin güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments