Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın açık olduğunu görmek

Rüyada mezarın açık olduğunu görmek

Rüyada mezarın açık olduğunu görmek gergin olacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, maddi zararlara uğrayacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, daima secde ve şükür edeceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mezarın açık olduğunu gördüyseniz:

  • Aşktan yana olan şansınızı ihmalkar davranışlarınızla geri tepmemelisiniz.

Rüyada mezarlığı açık görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, kısmetinin açık olacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada iki tane açık mezar görmek onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine işaret eder.

Rüyada mezarı açık görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün mezarını açık görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açık mezara girmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına, attığı adımların boşa gideceğine yorulur.

Rüyada ağzı açık mezar görmek sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine işarettir.

Rüyada açık ve boş mezar görmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın açık olduğunu görmek aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments