Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık boş mezar görmek

Rüyada açık boş mezar görmek

Rüyada açık boş mezar görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına yorulur.

Rüyada açık boş mezar gördüyseniz:

  • Hiç bir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Rüyada açık boş mezar görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada açık ve boş mezar görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarı açık görmek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına yorulur.

Rüyada ölü birinin mezarını açık görmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlığı açık görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinin mezarını açık görmek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, beklediklerini duyacağına işarettir.

Rüyada iki tane açık mezar görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün mezarını açık görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments