Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane açık mezar görmek

Rüyada iki tane açık mezar görmek

Rüyada iki tane açık mezar görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, istediği oranda da eğleneceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki tane açık mezar gördüyseniz:

  • Yapmak isteyeceğiniz pek çok şey olmasına rağmen zaman zaman sizden kaynaklanan, zaman zaman da çevrenizdeki olayların olumsuz gelişmesi yüzünden birtakım engellerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada iki tane açık mezar görmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına rivayet eder.

Rüyada iki tane boş mezar görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine delalet eder.

Rüyada iki tane mezar görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına yorulur.

Rüyada üç tane mezar görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki tane mezar taşı görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir tane mezar görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kendi mezarını açık görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, güzel bir haber almaya, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada üzeri açık mezar görmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments