Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi mezarını açık görmek

Rüyada kendi mezarını açık görmek

Rüyada kendi mezarını açık görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, hayallerine ulaşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi mezarını açık gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da durumlarla ilgili soru işaretleriniz ya da belli bir işin olup olmayacağı konusunda şaibeler söz konusu olabilir.

Rüyada açık mezara düşmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, sadece kendisini düşüneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi mezarını açık görmek rahat bir iş hayatının başlayacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada mezarın açık olduğunu görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine yorulur.

Rüyada açık ve boş mezar görmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzeri açık mezar görmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada açık bebek mezarı görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığı açık görmek işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada mezar açık görmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments