Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar açık görmek

Rüyada mezar açık görmek

Rüyada mezar açık görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada mezar açık gördüyseniz:

  • Göstereceğiniz küçük gayretler büyük faydalar getirebilir.

Rüyada üzeri açık mezar görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine işarettir.

Rüyada üstü açık mezar görmek iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada ağzı açık mezar görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birinin mezarını açık görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada kendi mezarını açık görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açık mezara girmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin mezarını açık görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, birikiminin artacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki tane açık mezar görmek yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments