Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık ve boş mezar görmek

Rüyada açık ve boş mezar görmek

Rüyada açık ve boş mezar görmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada açık ve boş mezar gördüyseniz:

  • Belli bir bilgiyi çok fazla sorgulamak ya da belli bir bilgiyi açığa çıkarmak olayların kontrolden çıkması anlamına gelebilir.

Rüyada açık boş mezar görmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işarettir.

Rüyada açık ve boş mezar görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki tane açık mezar görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada üzeri açık mezar görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada ölü birinin mezarını açık görmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarı açık görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar açık görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın açık olduğunu görmek rahat bir hayata sahip olmaya, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments