Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bina kurmak

Rüyada bina kurmak

Rüyada bina kurmak bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, seyahatlere katılacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, bütçesinin genişleyeceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bina kurmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular istediğiniz hali almaya başlıyor.

Rüyada bina kurmak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada ortak iş kurmak alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine işarettir.

Rüyada masa kurmak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına inanılır.

Rüyada ortaklık kurmak başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına delalettir.

Rüyada dağa çadır kurmak dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada yer sofrası kurmak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada banka kurmak ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada zeytin kurmak sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments