Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye sofra kurmak

Rüyada sevgiliye sofra kurmak

Rüyada sevgiliye sofra kurmak uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada sevgiliye sofra kurmak gördüyseniz:

  • Her tür kınamadan kaçınmalısınız.

Rüyada sevgiliye sofra kurmak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına işarettir.

Rüyada yer sofrası kurmak unutulan bir sorunun başa bela olacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına delalettir.

Rüyada sofralar kurmak şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına yorulur.

Rüyada birine sofra kurmak kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına delalettir.

Rüyada misafire sofra kurmak eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada misafirlere sofra kurmak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, gelirinin de artmayacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada iftar sofrası kurmak yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada başbakana sofra kurmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments