Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük sofra kurmak

Rüyada büyük sofra kurmak

Rüyada büyük sofra kurmak hedeflerini tutturacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada büyük sofra kurmak gördüyseniz:

  • Maddi olarak değerli bir şansı kullanabilirsiniz.

Rüyada büyük sofra kurmak sözünde duracağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada iftar sofrası kurmak gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye sofra kurmak eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada başbakana sofra kurmak kolay yollardan rızık sahibi olacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, önemli atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada sofralar kurmak emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yer sofrası kurmak iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, sevdiklerini de koruyacağına alamet eder.

Rüyada sofra kurmak işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliye sofra kurmak kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments