Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni ev kurmak

Rüyada yeni ev kurmak

Rüyada yeni ev kurmak kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, başarılarının daim olacağına, güzel günlerin yaşanacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, üzüntülerin daha da artacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni ev kurmak gördüyseniz:

  • Duygularınızın size bazı bedeller ödetmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada yeni bir ev kurmak sakin ve huzurlu günler geçireceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine delalet eder.

Rüyada yeni ev kurmak anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine yorulur.

Rüyada yeni iş kurmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, işlerinizin bozulacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada yeni bir iş kurmak hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada evde soba kurmak düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, rızkında ve malından olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev kurmak zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine yorulur.

Rüyada eve soba kurmak kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada iletişim kurmak işlerinin her zaman yolunda gideceğine, geçim derdinin sona ereceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments