Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iletişim kurmak

Rüyada iletişim kurmak

Rüyada iletişim kurmak çok daha güçlü biri haline geleceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, sorunların çabucak halledileceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalet eder.

Rüyada iletişim kurmak gördüyseniz:

  • Söz verdiyseniz fikir değiştirmeniz doğru olmayabilir.

Rüyada iletişim kurmak iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iletişim kuramamak kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, ona yardımcı olacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dükkan kurmak elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine inanılır.

Rüyada biber turşusu kurmak inancının eksileceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına alamet eder.

Rüyada birine tuzak kurmak onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, yaşama dört elle sarılacağına yorulur.

Rüyada aile kurmak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, evine haciz geleceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sofralar kurmak nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çadır kurmak işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments