Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin fotoğraf çektiğini görmek

Rüyada birinin fotoğraf çektiğini görmek

Rüyada birinin fotoğraf çektiğini görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin fotoğraf çektiğini gördüyseniz:

  • görüşmek üzere hoşçakalın.

Rüyada birisiyle fotoğraf çektirmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, sevineceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirmek işlerin büyük kazanç getireceğine, kişinin şansının artacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin fotoğraf çektirdiğini görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına işarettir.

Rüyada vesikalık fotoğraf çektirmek arabasını ve toprağının olacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkekle fotoğraf çektirmek çok büyük başarılar kazanacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çektirmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, adeta havalara uçacağına delalet eder.

Rüyada denizde fotoğraf çektirmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirdiğini görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments