Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının fotoğraf çektiğini görmek

Rüyada başkasının fotoğraf çektiğini görmek

Rüyada başkasının fotoğraf çektiğini görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, kalp kırmaya, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının fotoğraf çektiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi şımartmanız strese iyi gelebilir.

Rüyada sevdiğinle fotoğraf çektirmek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlikle fotoğraf çektirmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, hayırlı işe, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşla fotoğraf çektirmek çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, işlerin açılacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine işarettir.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çektirmek huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, arabuluculuk yapılacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına rivayet eder.

Rüyada kendi fotoğrafını çektirmek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpekle fotoğraf çektirmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada karda fotoğraf çektirmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, hem verimi yükselteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments