Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşla fotoğraf çektirmek

Rüyada arkadaşla fotoğraf çektirmek

Rüyada arkadaşla fotoğraf çektirmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, yeni işlere girileceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, kişinin tek başına kalacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşla fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine kulak asmamalı veya planlarınıza karışmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada arkadaşla fotoğraf çektirmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla fotoğraf çektirmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada aile fotoğrafı çektirmek aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına delalet eder.

Rüyada toplu fotoğraf çektirmek şansın kapanacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına delalettir.

Rüyada erkekle fotoğraf çektirmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebekle fotoğraf çektirmek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlikli fotoğraf çektirmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkekle fotoğraf çektirmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, durulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments