Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turşu basmak

Rüyada turşu basmak

Rüyada turşu basmak böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, parasal durumun düzeltileceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada turşu basmak gördüyseniz:

  • Duygusal yakınlıklarda şanslısınız.

Rüyada turşu basmak Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, işindeki bereketin de çoğalacağına işarettir.

Rüyada turşu kavurması görmek yorgun ve gergin günler geçireceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada pilav ve turşu görmek üzüntülerin biteceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada turşu çalmak ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye turşusu yemek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil salatalık turşusu görmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye turşusu görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine işarettir.

Rüyada badem turşusu görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments