Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil düğme görmek

Rüyada yeşil düğme görmek

Rüyada yeşil düğme görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada yeşil düğme gördüyseniz:

  • Başkaları hakkında son derece olumsuz planlar içinde olabilirsiniz.

Rüyada yeşil düğme görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil düğme almak çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, günlerinin güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada renkli düğme görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, bir yandan cenaze olacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına işarettir.

Rüyada sarı düğme görmek hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada elektrik düğmesi görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada düğme satın almak büyük sorunlar yaşanacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada gömlek düğmesi iliklemek en çetin zorlukların aşılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine inanılır.

Rüyada kol düğmesi hediye etmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kazancın gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments