Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğme diktiğini görmek

Rüyada düğme diktiğini görmek

Rüyada düğme diktiğini görmek evliyseniz eşle iyi geçime, adının ülke dışında yayılacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, yaraların merheminin bulunulacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğme diktiğini gördüyseniz:

  • Hukuk, finans ya da ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda gelişmeler ortaya konulması gereken şekilde olamayabilir.

Rüyada düğme diktiğini görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına rivayet eder.

Rüyada düğme diktirmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Rüyada kol düğmesi görmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğme toplamak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına tabir olunur.

Rüyada mavi düğme görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine tabir olunur.

Rüyada düğme iliği açmak işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına inanılır.

Rüyada kol düğmesi takmak yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, bir organizasyona katılacağına alamet etmektedir.

Rüyada metal düğme görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, işi ile gündeme geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments