Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğme diktirmek

Rüyada düğme diktirmek

Rüyada düğme diktirmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, arif kimselerden sayılacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine delalettir.

Rüyada düğme diktirmek gördüyseniz:

  • Bilgi paylaşımından kaçının.

Rüyada düğme diktiğini görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına yorulur.

Rüyada düğme diktirmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada kahverengi düğme görmek yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, daha rahat bir nefes alacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada gömlek düğmesi açmak sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, şansının ve bahtının açık olacağına yorulur.

Rüyada düğme satın almak umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gömlek düğmesi iliklemek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına delalet eder.

Rüyada mavi düğme görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına işarettir.

Rüyada bebek düğmesi görmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments