Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi düğme görmek

Rüyada mavi düğme görmek

Rüyada mavi düğme görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada mavi düğme gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya evinizi ilgilendiren düzenlemelerin gözden geçirilmesi gerekebilir ya da olayları fazlaca büyütebilirsiniz.

Rüyada mavi düğme görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, çok hayırlı işlere atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gömlek düğmesi koparmak rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının düğmesini iliklemek kişinin iyi hale geleceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine işaret eder.

Rüyada kol düğmesi aramak faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, onlara sanat öğreteceğine delalettir.

Rüyada elektrik düğmesi görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına işaret etmektedir.

Rüyada düğme kaybetmek işten yana şansının açık olacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kopmuş düğme görmek moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere işarettir.

Rüyada metal düğme görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, güllük gülistanlık olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments