Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğme satın almak

Rüyada düğme satın almak

Rüyada düğme satın almak çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işarettir.

Rüyada düğme satın almak gördüyseniz:

  • Siz dahil herkes belli konularda niçin anlaşılamayacağı üzerine fikirlerini beyan konusunda yarış içerisinde olabilir.

Rüyada düğme satın almak kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Rüyada düğmesi kopmak sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğme iliği açmak kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine tabir olunur.

Rüyada kopmuş düğme görmek neşeli zamanların yaşanacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, ters giden durumların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada pantolon düğmesi görmek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah düğme görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına yorulur.

Rüyada düğme sökmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğme yutmak insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments