Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahverengi düğme görmek

Rüyada kahverengi düğme görmek

Rüyada kahverengi düğme görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, güzel haberlerin alınacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, ister istemez çok üzüleceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi düğme gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden bilerek uzaklaşmak isteyeceksiniz.

Rüyada kahverengi düğme görmek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe düğme görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine delalet eder.

Rüyada kol düğmesi takmak bir organizasyona katılacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi düğme görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin düğmesini iliklemek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğme diktiğini görmek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, bereket ve huzur getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kol düğmesi aramak mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kol düğmesi görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments