Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatlamış tavan görmek

Rüyada çatlamış tavan görmek

Rüyada çatlamış tavan görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Rüyada çatlamış tavan gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler edinmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada tavan çatlaması görmek kederleneceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatlamış tavan görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, günahların da affolacağına rivayet eder.

Rüyada topuk çatlaması görmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına delalet eder.

Rüyada evin duvarlarını çatlamış görmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, geçim kaygısı duymayacağına rivayet eder.

Rüyada yer çatlaması görmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatlamış karpuz görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam çatlatmak çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine alamet etmektedir.

Rüyada yumurta çatlatmak yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, başarısının artacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments