Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudak çatlaması görmek

Rüyada dudak çatlaması görmek

Rüyada dudak çatlaması görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, sağlığına kavuşacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine delalet eder.

Rüyada dudak çatlaması gördüyseniz:

  • Olayları değerlendirirken avantajlı olabile-ceğiniz durumları tersine çevirebilirsiniz.

Rüyada dudaklarını çatlamış görmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, gülen yüzünün de solacağına, insanların birbirine kenetleneceğine işarettir.

Rüyada dudak çatlaması görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine delalettir.

Rüyada derme çatma ev görmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatlamış çay bardağı görmek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine inanılır.

Rüyada yumurtanın çatlamasını görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada cam çatlaması görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına işaret eder.

Rüyada çatlamış cam bardak görmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ellerini çatlamış görmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments