Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatlayan yumurta görmek

Rüyada çatlayan yumurta görmek

Rüyada çatlayan yumurta görmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, onlardan büyük hayır göreceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada çatlayan yumurta gördüyseniz:

  • Bilmenizde fayda var.

Rüyada çatlayan yumurta görmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına delalet eder.

Rüyada yumurta çatlatmak eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada yumurtanın çatlamasını görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada çatlayan ayna görmek bol hayır duası alınacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına işarettir.

Rüyada duvar çatlaması görmek bereket ve zenginlik olacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatlamış cam bardak görmek çaresiz kalacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ticaretin açılacağına rivayet eder.

Rüyada evin duvarlarını çatlamış görmek ister istemez çok üzüleceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, yeni insanlarla tanışacağına tabir olunur.

Rüyada duvarları çatlamış ev görmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments