Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzının kuruduğunu görmek

Rüyada ağzının kuruduğunu görmek

Rüyada ağzının kuruduğunu görmek yeni bir yol tutulacağına, malında zulüm meydana gelmesine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada ağzının kuruduğunu gördüyseniz:

  • Karşı taraf sizden hareket bekliyor.

Rüyada ağzının kuruduğunu görmek arzuların yerine geleceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslak saç kurutmak eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, sıkıntılarının daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada patlıcan biber kurutmak amacına nail olacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada nane kurutmak bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ellerin kuruduğunu görmek mutsuz ve huzursuz olacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kurutulmuş patlıcan görmek gelirinin de garanti altında olacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurutulmuş balık görmek işlerin çığırından çıkacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada kurutulmuş tarhana görmek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments